Hvordan laver vi en god violin/bratsch/bas/cello [Del 2]

Beijing Melody giver dig førsteklasses violin, bratsch, bas og cello.I Beijing Melody er hver proces rent håndlavet.
Trin 6
Kroppen er raffineret i udseende, herunder purfling, polering af hele sagen og finish af kanterne.Efter denne proces er afsluttet, er kroppen grundlæggende formet.

Hvordan laver vi et godt (1)

Trin 7
Rullen er udskåret med en graver og andre udskæringsværktøjer.Denne proces kræver en maskine til at polere træet først, og derefter udføres udskæringen i hånden.Dette er relativt besværligt arbejde, da det kræver en vis håndstyrke.
Rullen sidder på toppen af ​​violinen og er udskåret på toppen af ​​halsen.Det kaldes en rulle, fordi hvis du drejer violinen til siden, ser du, hvad der ligner et sammenrullet stykke papir eller pergament og dermed "rulle"-navnet.
Dette stykke er dekorativt i den forstand, at det faktisk ikke bidrager til at skabe lyd på violinen.

Hvordan laver vi et godt (2)
Hvordan laver vi et godt (1)

Trin 8
Skær en spalte i toppen af ​​sagen og lim den udskårne rulle og gribebrættet sammen.Dette er en proces, der kræver koordinering;man skal først måle hver del for at sikre, at der ikke er nogen afvigelse, og limningen skal være på plads, ellers kan rullen falde af.

Trin 9
Lak har en enorm indflydelse på instrumentets udseende, såvel som på lydkvaliteten, og vi kan sige, at denne proces direkte bestemmer salgsprisen på instrumentet.Men du bør forstå, at hovedformålet med lakering er at forlænge instrumentets levetid.

Trin 10
Montering er det sidste trin i violinfremstilling.Installer og arranger violinbroen, lydposten, og installer derefter strengene og andet tilbehør på violinen, og foretag endelig justering.Når dette er gjort, har du en komplet violin.

Hvordan laver vi et godt (1)

Indlægstid: 27. oktober 2022