Sådan beskytter vi vores violiner i dagligdagen![Del 2]

6. Læg ikke instrumentet i bagagerummet
Der er blevet hørt historier om tragedier med at putte instrumenter i bagagerummet på grund af overophedning, og jeg har også hørt om bilulykker, hvor instrumenterne var gået i stykker på grund af den direkte påvirkning af ryggen.

7. Læg ikke instrumentet på gulvet
I tilfælde af at en pludselig oversvømmelse derhjemme ville forvandle et musikinstrument placeret på jorden til et "iblødningsinstrument".

8. Brug hele tiden nakkestropper
Mange etuier har stropper eller djævlefilt rundt om halsen for at holde dem på plads.Dette er en god idé, fordi det effektivt kan reducere skader, hvis sagen ved et uheld tabes eller rammes.

9. Begrebet forsendelse og forsendelse
Hvis du skal tage den med på et fly som håndbagage eller sende den til udlandet til reparation, så husk at løsne strengene, fjerne broen og reparere de små dele, der vil slide instrumentet.

10. Tjek remmene på etuiet regelmæssigt
Der er mange tilfælde af skader forårsaget af løse kuffertstropper, nogle gange er krogene mellem kufferten og stroppen beskadiget eller løber ud af position.

I Beijing Melody er alle vores færdige instrumenter godt beskyttet og på lager på vores lager.Klimaet i de forskellige lande og regioner, hvor vi sendte vores instrumenter, varierer, så instrumenternes træ kan ændre sig en smule på grund af forskellig luftfugtighed og temperatur.Derfor vil vi finjustere hver violin før effektforsendelse.Dine specifikke krav er velkomne, og vi vil gøre vores bedste for at gøre dig tilfreds.
Under emballeringsprocessen vil vi sørge for, at alle vores produkter er omhyggeligt beskyttet i kartoner eller etuier.Vi er meget erfarne i emballering, så du er sikker på, at du modtager varerne i god stand.

Sådan beskytter vi vores violiner i dagligdagen (1)
Sådan beskytter vi vores violiner i dagligdagen (2)
Sådan beskytter vi vores violiner i dagligdagen (3)

Indlægstid: 27. oktober 2022